SkyraLogg inn

Kontinuerlig forbedring

Med Skyra blir det enklere for redaktører å forbedre sitt innhold, basert på tilbakemeldinger. Teamledere får full oversikt over hvem som gjør hva og kan delegere oppfølging med tiltakskort.

Enkelt å gi tilbakemelding

Sett opp tilbakemelding på viktige innholdssider. Da blir det enkelt for besøkende å si ifra dersom informasjon oppleves som utdatert, feil, eller manglende.

Enkelt å følge opp

Med Skyra sitt dashboard blir det enkelt for redaktører å forbedre sitt innhold, ved å se, sortere og følge opp tilbakemeldingene.

Enkelt å måle effekt

Hvor mange flere får løst oppgaven sin når endringer blir gjort? Skyra regner det ut, med vår KPI løsningsgrad. Det kan regnes ut både med toppoppgavemåling eller ved bruk av "fant du det du lette etter?" (findability)

Tiltakskort med Skyra

Tiltakskort

Tiltakskort gjør det enkelt å skille ut tilbakemeldinger som skal følges opp. Diskuter og deleger det som trenger oppfølging. I tillegg får du oversikt overalt som er gjort.

Effekt

Mål hvor mange som fant det de lette etter og hvor effektivt din nettside gir svar i forhold til gjennomsnittet. På sikt skal vi gi lage en tidslinje med oversikt over tiltak som er gjort og hvilken effekt det gav. For eksempel hvor mange flere som fikk gjort det de kom for.

Effektmåling
Oversikt over tilbakemeldinger

Oversikt

Få oversikt over alle tilbakemelding eller bruk filter for å zoome inn på noen. Sorter i kategorier med Labels. Marker de som skal følges opp og legg dem i Todo-listen.