SkyraLogg inn

Innsikt for å lykkes med god brukeropplevelse

En plattform for å jobbe mer effektivt med innholdsstrategi, prioriteringer og tiltak - som gir bedre brukeropplevelser og økt selvbetjening på nettsider

Kom i gang

Vi har en målsetting om å bruke ressurser mest mulig effektivt. Derfor trenger vi Skyra.

Jarle Stokland

Nettredaktør i Miljødirektoratet

Vi ønsket å jobbe med metodikken 'jobs-to-be-done' og trengte et verktøy som ga oss nødvendige data. Skyra sin løsning var perfekt."

Erik Bø Bakke

Leder for marked og salg i Bulder

Verktøy for team og ledelse

Et verktøy for både team og ledelse

Rapporter brukeropplevelsen med klare tall og data eller dykk ned i konkrete tilbakemeldinger. Med filter kan du segmentere på spesifikke målgrupper, tidsperioder og mer.

Bli kvitt synsing

Med Skyra får virksomheten et styringsverktøy for å basere beslutninger på innsikt og data, fremfor synsing. Med et felles bilde av brukernes behov og utfordringer blir dere mer samkjørte i diskusjoner. Spar tid og penger ved å jobbe fokusert der det trengs.

Bli kvitt synsing
test3

Følger lovverk og regulatoriske krav

Skyra er unikt posisjonert med tanke på norske krav til GDPR, sikkerhet og universell utforming. Verktøyet har funksjonalitet som gjør personvern enkelt å håndtere og vi har valgt den franske skyleverandøren Scaleway med datalagring i EU. Skyra støtter WCAC 2.1.

Nye lanseringer

Nysgjerrig på nye lanseringer?

Hos oss trykkes idéer, design og kode opp i et tempo raskere enn Blodstrupmoens Boomerang Rapido. Noen syns det er interessant å få innblikk og være med å forme helt ferske funksjoner. Er du en sånn? Bli med i Skyra Beta for å få nyheter og invitasjoner til brukertesting.

Ta kontakt for å høre mer

Dette får du som kunde av Skyra

 • Plattform for brukerinnsikt

  Skyra er en unik innsikts-plattform bygget for å jobbe med populære metodikker som; toppoppgaver, kjernemodellen, brukertesting, klarspråk og OKR. Sett opp egne undersøkelser og se resultater i dashboard eller eksporter til andre verktøy.

 • Bistand, råd og oppfølging

  I tillegg til et verktøy får du hjelp! Vi hjelper deg å komme godt i gang med anbefalte undersøkelser og gir tips til utforming av spørsmål. Vi kan lære deg opp i analyse, anbefalte metodikker eller sette deg i kontakt med fageksperter fra vårt nettverk.

 • Tilgang for alle

  Sett opp så mange brukere du vil og få hele organisasjonen med på å bygge en kultur hvor brukeropplevelse er i fokus. Med tilgangsstyring velger du hvor mye eller lite tilgang du gir hver bruker.

 • Mulighet til å påvirke

  Skyra utvikles i et ganske raskt tempo. Vi er et fokusert team som leverer forbedringer og ny funksjonalitet fortløpende. Og vi tar deg gjerne med på å forme fremtidige løsninger.

test3

Are Halland digger Skyra

Mannen bak kjernemodellen - Are Halland - anbefaler at man så raskt som mulig kommer i gang med en forundersøkelse (Discovery) for å samle fritekstsvar til analyse.

Les mer på Kjernekaren.no
Benchmarking for offentlig sektor

Benchmarking for offentlig sektor

Vi hjelper stadig flere i offentlig sektor med brukerinnsikt. Det betyr at vi kan etablere felles målingsparametre og rapportering. Slik blir det enklere å samarbeide, lære av hverandre og jobbe med sammenhengende tjenester. Dette er spesielt aktuelt for de som jobber med toppoppgaver eller klarspråk som arbeidsmetodikk.

Ta kontakt for å høre mer